
IMPORTÀNCIA DE L’ALIMENTACIÓ
El Centre Thailam te el plaer de portar a Sant Fruitós de Bages el Mestre Swami Joythimayananda per impartir una segona xerrada, aquesta dedicada a les incompatibilitats alimentaries des del punt de vista de l’Ayurveda.
Dia 17 de març a les 19´30 a la sala de la CAIXA DE MANRESA. Preu 20€. Cal reservar plaça al tel.638 850 559.
L’Ayurveda es un antic art de curar, que es practica a l’Índia des de fa mes de 5000 anys. En idioma sànscrit Ayurveda significa literalment “la ciència de la vida”.
No esta concebut nomes com un sistema mèdic sinó com un veritable sistema de vida per promocionar la salut.
L’Ayurveda es basa sobre la teoria dels Cinc Elements -èter, aire, foc, aigua i terra- (i no pas en vitamines, proteïnes, minerals, etc.), aquests composen el nostre organisme i tota persona en diferents proporcions.
La nostre alimentació a de contenir aquest cinc elements en la proporció adequada, això ens permetrà existir i viure amb salut. Quan això no potser, es poden manifestar bloquejos de tipus físic o mental, creant estancaments d’energia no utilitzada, que amb el temps poden determinar un desequilibri de les forces present en l’organisme, que a la llarga pot obrir les portes a una malaltia.
Les incompatibilitats alimentaries (sempre segons el punt de vista de l’Ayurveda), poden ser la causa de multituds de problemes en les personas, que afecten a l’organisme, aconseguint que els nutrients que prenem en la alimentació no arribi ha la seva finalitat. Això pot ser la causa de còlic, restrenyiment, mal de cap, cansament, problemes limfàtics, circulatoris, musculars i fins hi tot ossis (per exemple es considera que l’osteoporosi es a causa de una mala absorció del aliment, deguda a les barreges entre ells. El mateix passa amb l’asma).
Aquestes incompatibilitats a la llarga poden provocar carències i debilita el sistema immunològic (sistema de defensa de l’organisme).
El Centre Thailam te el plaer de portar a Sant Fruitós de Bages el Mestre Swami Joythimayananda per impartir una segona xerrada, aquesta dedicada a les incompatibilitats alimentaries des del punt de vista de l’Ayurveda.
Dia 17 de març a les 19´30 a la sala de la CAIXA DE MANRESA. Preu 20€. Cal reservar plaça al tel.638 850 559.
L’Ayurveda es un antic art de curar, que es practica a l’Índia des de fa mes de 5000 anys. En idioma sànscrit Ayurveda significa literalment “la ciència de la vida”.
No esta concebut nomes com un sistema mèdic sinó com un veritable sistema de vida per promocionar la salut.
L’Ayurveda es basa sobre la teoria dels Cinc Elements -èter, aire, foc, aigua i terra- (i no pas en vitamines, proteïnes, minerals, etc.), aquests composen el nostre organisme i tota persona en diferents proporcions.
La nostre alimentació a de contenir aquest cinc elements en la proporció adequada, això ens permetrà existir i viure amb salut. Quan això no potser, es poden manifestar bloquejos de tipus físic o mental, creant estancaments d’energia no utilitzada, que amb el temps poden determinar un desequilibri de les forces present en l’organisme, que a la llarga pot obrir les portes a una malaltia.
Les incompatibilitats alimentaries (sempre segons el punt de vista de l’Ayurveda), poden ser la causa de multituds de problemes en les personas, que afecten a l’organisme, aconseguint que els nutrients que prenem en la alimentació no arribi ha la seva finalitat. Això pot ser la causa de còlic, restrenyiment, mal de cap, cansament, problemes limfàtics, circulatoris, musculars i fins hi tot ossis (per exemple es considera que l’osteoporosi es a causa de una mala absorció del aliment, deguda a les barreges entre ells. El mateix passa amb l’asma).
Aquestes incompatibilitats a la llarga poden provocar carències i debilita el sistema immunològic (sistema de defensa de l’organisme).
No hay comentarios:
Publicar un comentario